Welkom bij Dutch Distillers

Dutchdistillers.nl is een Nederlands forum over de kunst van het destilleren ( stoken ) van alcohol in al haar facetten. Zowel voor hobbyisten als voor professionals, ambachtelijk, geautomatiseerd, met een reflux ketel of een potstill en van vergisten tot etiketteren. Het is ons streven een open platform te zijn voor het delen van kennis en ideeën waar zowel beginners als gevorderden zich thuis voelen.

Registreren is verplicht en nieuwe accounts moeten worden goedgekeurd door moderators voordat je daadwerkelijk kunt inloggen. Registreer je en je ontvangt een mail zodra je aan de slag kunt en deel kunt nemen aan ons dynamisch forum. Heb je de mail niet ontvangen? Check je spam folder dan even.

Ben je er dan? Bijna. Je moet je daarna voorstellen. Je krijgt namelijk totdat je dat gedaan hebt, niet het gehele forum te zien. Het hoeft geen roman te zijn, maar vertel ons wie je bent, wat je ervaring is, wat je hebt staan en wat je wilt gaan maken bijvoorbeeld. Dat wordt door ons gewaardeerd met een promotie en je kunt dan het volledige forum bekijken.